Jeśli jesteś zdecydowany na ten zakup to właśnie jest ten produkt. Teraz ważne jest znalezienie najkorzystniejszej cenowo oferty. Powiem szczerze, że obecnie słabo to wygląda. Całkiem niedawno kody dostępne było chociażby w Inexusie w cenie 29zł. Dlaczego Moria poznikała z oferty? Nie wiem.
Na Allegro przed minutą widziałem 2 aukcje jednak cena jest mało atrakcyjna. Wersja pudełkowa ale z przesyłką prawie 60 zł. Osobiście poszukałbym gdzieś indziej.
Edit
DPS - skrót sobie rozwinąłeś i nie ma tu nad czym kombinować. Na tym się skupiają takie klasy. Jak najszybszym zadawaniu możliwe największych obrażeń.
Tank - skupia na sobie uwagę i ataki wrogów chroniąc w ten sposób towarzyszy.
Tak w wielkim skrócie
Przyznam, że nawet jeśli wspomniane było gdzieś coś na temat Twojej sympatii klubowej to nie zwróciłem na to uwagi. Więc od tego momentu dopiero możesz zwalać na to winę

A poważnie to chyba nie myślisz, że ma to jakiekolwiek znaczenie. Podstawowe zasady dotyczą każdego i od każdego staramy się je wyegzekwować bo jest to niezbędne do zachowania jakiegokolwiek porządku na stronie.
Nie ma w tym żadnej złośliwości. Ot zwykłe, standardowe pouczenia.
Po kolejnym poście pod postem stwierdzam, że w tym przypadku jest to jednak bezcelowe. Skoro tak wolisz to już Twoja wola ale nie gwarantuję, że inni będą na moim miejscu równie wyrozumiali.