Autor Wątek: Patche  (Przeczytany 154 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Drizzt

• Nowy użytkownik
  • *
Patche
« : Wrzesień 06, 2010, 14:35:12 »
Witam. Jestem (będę w sumie) nowym graczem LotR:O, choć posiadam staż w WoW'ie. Chciałbym prosić o jakieś linki do kolejnych patch'ów do LotrO, wolałbym torrenty.

Jeszcze jedno: Czy jeśli ściągam grę przez Launcher, to czy mimo to muszę kupić Cd-key? Czy jest może, jako teoretyczne F2P nie muszę, tylko kod dostanę w jakiś sposób? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, bo nie wiem czy mam oszczędzać pieniądze na grę (nie licząc VIPa) czy nie :P
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 06, 2010, 14:43:29 wysłana przez Drizzt »

Offline Gwen

• Administrator
  • VIP
  • *
Odp: Patche
« Odpowiedź #1 : Wrzesień 06, 2010, 14:41:41 »
Sciagnij poprostu najnowszego klienta od Codemasters. Praktyka uczy, ze ludzie bez obszernego doswiadczenia w obsludze Lotro, zawsze cos zepsuja i traca tylko niepotrzebnie czas z tego powodu.
Klient sciagniety ze strony Codemasters bedzie miec w sobie wszelkie potrzebne patche.
Jesli masz zainstalowanego starszego klienta, poprostu wlacz Launchera i on zrobi reszte.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 06, 2010, 14:51:29 wysłana przez Gwen »

Offline kwiecia

• Ekspert
  • *
« Odpowiedź #2 : Wrzesień 06, 2010, 15:06:28 »
10 września i tak wszystkich czeka patchowanie (ponad 900mb).

Ściągając standalone patche miałbyś więcej do ściągnięcia, bo one zawierają w sobie wszystkie języki wersji europejskiej. Ściągając przez klienta pobierasz tylko ten jeden Ci potrzebny.
Jeśli chcesz full clienta w torrencie to na oficjalnej stronie jest: http://community.lotro-europe.com/full_client.php
>>FAQ<< - przeczytaj zanim zadasz pytanie

Offline Drizzt

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #3 : Wrzesień 06, 2010, 15:07:42 »
A to drugie pytanie moje?

Offline kwiecia

• Ekspert
  • *
« Odpowiedź #4 : Wrzesień 06, 2010, 15:17:50 »
Żeby ściągać nie potrzeba żadnego kodu, a jak wejdzie f2p to kody będą juz potrzebne tylko do dodatków, więc na to się pieniądze na pewno przydadzą. Za zupełną darmochę możesz grać do ok 32 poziomu, zakładając że zdobyte (darmowe) TP przeznaczysz na pierwszy questpack Lone-lands (kosztuje chyba 350 TP). Dalej tez można grać nie płacąc, ale już niezbyt komfortowo.
>>FAQ<< - przeczytaj zanim zadasz pytanie