Autor Wątek: Nowy człowiek w Lotro - pytania  (Przeczytany 27385 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kwiecia

• Ekspert
  • *
Odp: Nowy człowiek w Lotro - pytania
« Odpowiedź #135 : Sierpień 31, 2010, 15:15:12 »
To nie glupota ani bug. Trzeba bylo czytac w co klikasz. Opcja ta sluzy ominieciu wprowadzenia do gry dla graczy, ktorzy juz wczesniej je przeszedli i nie chca powtarzac. O f2p przeczytasz wiecej na tym forum w innych topicach.
>>FAQ<< - przeczytaj zanim zadasz pytanie

Offline umbra

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #136 : Wrzesień 01, 2010, 20:58:59 »
Ok. Jeszcze kilka pytań. Ogólnie wrażenia mam pozytywne choć na razie mało zdążyłem pograć aczkolwiek:
Trochę za szybko zdobywa się poziomy, szybciej nawet niż w WoWie. To stwierdzenie ; p a pytanie mam następujące. Mogę używać dwóch broni naraz? Nie widzę takiego miejsca, próbowałem je znaleźć i nałożyć drugi sztylet swojej postaci ale nic. Wiem, że być może trzeba się tego nauczyć, ale nie widzę w ogóle takowego miejsca po kliknięciu "c".

Offline Gwen

• Administrator
  • VIP
  • *
« Odpowiedź #137 : Wrzesień 01, 2010, 21:02:18 »
Druga bron wklada sie w miejsce tarczy. Moga ja uzywac niektore klasy (champion, burglar) na odpowiednim poziomie, po wykupieniu odpowiedniego skilla.

Offline Roxon

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #138 : Wrzesień 07, 2010, 18:24:49 »
Witam
Mam dostęp do beta testu wersji F2P i od dziś mam problem z włączeniem gry. W Launcherze odlicza mi ciągle jakiś czas i tak bez końca. Wie ktoś co mogło to spowodować? ( reinstall nie pomaga )

Offline Ulriel

• Zaawansowany użytkownik
  • *
« Odpowiedź #139 : Wrzesień 07, 2010, 18:45:33 »
Następuje update serwerów. Beta testy się zakończyły.

Informacja dla graczy ze strony lotro.com

The LOTRO Game Servers will be brought down on Tuesday, September 7, 2010 at 4:00AM Eastern (-5 GMT) to prepare for the launch of the Head Start of The Lord of the Rings Online™ Volume III: Allies of The King, Book 2: The Ride of the Grey Company.

Head Start Information!
Open to current and former subscribers as well as recent participants in the closed beta, The Lord of the Rings Online™ Head Start begins 09/08/10. Players who join us for this event get exclusive access to play early. The head start allows all participants to fully experience the new game content and features, including the new region of Enedwaith, the new LOTRO store and the Free-to-Play option, before the general public is admitted on 09/10/10. Reserve your character names on the new servers, play the new content first, or simply get a jump on trying out the latest game features. It all begins on September 8th!

NOTE: The head start will happen on the live game servers. Current and former subscribers as well as recent participants in the closed beta may be able to patch up and start playing as early as the 7th, dependent upon server availability. Beta players who did not previously play on the live service will need to download and install the live game client prior to playing, and will log into the live servers using their beta logins, which will be converted to live accounts in time for the beginning of the head start on 09/08/10. The Beta (Bullroarer) game software will not work to access the head start. To download the live game client go here for the standard version and here for the high res version.

Źródło: http://forums.lotro.com/showthread.php?t=353560

Offline Roxon

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #140 : Wrzesień 07, 2010, 18:49:54 »
dzięki bardzo :)

Offline kwiecia

• Ekspert
  • *
« Odpowiedź #141 : Wrzesień 07, 2010, 22:11:28 »
Beta nadal działa, właśnie jestem w grze. Oświadczenie cytowane powyżej dotyczy zwykłych serwerów. Ale za dzień, dwa pewni wyłączą więc nie ma co żałować, że ci już nie działa.

Offline Roxon

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #142 : Wrzesień 07, 2010, 22:17:43 »
o teraz działa, ale cały dzień nie było można się połączyć z grą.

Offline Wizzardius

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #143 : Wrzesień 09, 2010, 14:49:47 »
Witam! Od razu zaczne:

1. Są dwie wersje LOTRO? EU i US? Czemu na EU (http://www.lotro-europe.com/) Ciągle piszą o trialu jak gra juz przechodzi na darmówke?
2. Gdzie sie zarejestrować ?;p
3. Czemu na US (http://www.lotro.com/) są do sciągniecia 2 wersje LOTRO? (normalna i high resolution) a na Eu jest tylko 1?

Offline mundek

• Ekspert
  • *
« Odpowiedź #144 : Wrzesień 09, 2010, 16:35:42 »
1) tak są 2 wersje. trudno powiedzieć, czemu jeszcze wzmiankują triala. jedynym słusznym rozumowaniem może być fakt, że f2p został przesunięty, a wersje pudełkowe zawierają zachętę dla nowych w postaci możliwości zaproszenia kogoś właśnie na triala
2) zarejestrować się możesz na lotro-europe.com, na dole będzie free trial. tam założysz konto trialowe i jeśli będziesz chciał je zmienić na pełnowartościowe będziesz mieć tam opcje apgredu gry.
3) nie mam pewności, ale w lotro-europe jest chyba wersja high res.

Snowbourn, Hobbiton, Cotstream, Harrow Road 3

Offline Roxon

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #145 : Wrzesień 09, 2010, 19:02:20 »
Wygrałem na onecie kod do bety + kod na punkty. I moje pytanie brzmi:
Gdzie wpisać kod na punkty? Próbowałem w grze ale wyskakują errory.
Czy można jakoś spróbować aktywować ten kod ze strony LOTRO?

Offline kwiecia

• Ekspert
  • *
« Odpowiedź #146 : Wrzesień 09, 2010, 19:19:44 »
Kod na punkty był do bety, beta się skończyła, więc odpowiedź brzmi "nigdzie".

Offline Wizzardius

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #147 : Wrzesień 09, 2010, 19:45:07 »
Nie wiadomo kiedy wystartuje europejska wersja? I tak w ogóle to zamierzacie grać na Eu czy US?

Offline kwiecia

• Ekspert
  • *
« Odpowiedź #148 : Wrzesień 09, 2010, 19:51:07 »
Nie wiadomo. Większość ludzi gra tu na EU, ale jest też polski kin na jakimś serwerze US, sprawdź dział o kinshipach na tym forum.

Offline Wizzardius

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #149 : Wrzesień 09, 2010, 20:32:21 »
Co to kin :D?

Jak przerobić konto trialowe na codemasters na free itp?

Bo obok gry mam tylko "Buy game" "enter activiation code" i download. A więc ?;p A status mam "trial"
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 09, 2010, 20:36:26 wysłana przez Wizzardius »