Hmmm, ech, nie lubię generalnie takich tematów, ale cóż, chyba zrobię sobie wstęp

Jak wszyscy to wszyscy.
Możecie mi mówić Magda, pochodzę z małej miejscowości niedaleko Kłodzka (ale studiuje i pracuje gdzie mnie wiatry poniosą

- a noszą mnie po całej Polsce, tam gdzie dobra płaca i tam gdzie dadzą mi się przenieść z kierunkiem) Studiuję Filologię Angielską, a z zamiłowania interesuję się kulturami, historią, filozofią, lecz głównie literaturą. Pociąga mnie wschód, konkretnie Chiny, bo Japonią rzygam z przejedzenia i tych śmierdzieli nie znoszę. Szczególnie lubię się zagłębiać w czasy pierwotne, na pogranicze tego co wiadome i odkryte oraz tego co jest jedynie mniemaniem i mitem, czyli czasy tak dawne, że pewnie nawet o wykopaliska trudno.
A tak to poza tym to lubię palić, się upijać, lubię poważną literaturę fantastyczną (głównie S-F, ale fantasy też...) uwielbiam Role Playować, spędziłam tyle godzin na sesjowaniu przygód, że ledwo pamiętam kiedy się to zaczęło. Nie znoszę Popu ani techno... to dla mnie nie muzyka, bo brzmi jak gang zbiorowy na polu minowym... lubię Jazz, Blues, Rock, Metal (taki klasyczny dobry Heavy Metal, co ma brzmienie i potęgę).
I grałam chyba w większość MMO jakie stworzono... ale ponieważ ja szukam głównie Role Playa, te wszystkie dziadowskie MMO Hack & slashe mnie nudziły w pięć minut.
Grałam w WoWa regularnie... ale mi się znudził
-w Eve Online
-D&D online
-Warhammer Online
-Silkroad
-Guild Wars Factions
-Anarchy Online
-Entropia Universe (Nuda jak cholera :/ )
-Lineage i pochodne na tymże silniku...
A w co gram nadal?
Hmmm w City of Heroes/Villains :3 - bo to gra oryginalna, ciekawa i z nietuzinkowym pomysłem

a to karta mojej postaci(Z Servera Union):
http://union.virtueverse.com/index.php/Megan_Styles