Autor Wątek: Poznajmy się  (Przeczytany 5599 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline B!G M00N

• Moderator Globalny
  • Stały bywalec
  • *
Odp: Poznajmy się
« Odpowiedź #30 : Lipiec 09, 2009, 14:01:54 »
Którego tenisa nienawidzisz?

Offline joqus

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #31 : Sierpień 10, 2009, 11:21:38 »
Łeee no to ja xD

Jestem Wojciech ^^, pochodzę ze śląska(okolice częstochowy) mam 14 lat [prawie]. Jak większość interesuję się fantastyką, napisałem książkę [11kartek]. Interesuję się sportem gram m.i : Piłkę nożną, siatkówkę, koszykówkę, ręczna, pływam i tańczę taniec towarzyski, jazz. Lubie ostrzejszą muzyke typu : Screamo/emo, hardcore, metal (ale to mniej :)). Grałem w sporo MMO SilkroadOnline[Z 3 lata]ale boty zrobiły z nią co zrobiły :(, Wowa, cabala, metin2(SHIT!!!) i przyszedł czas na LOTRO^^.
Jestem początkowym grafikiem komputerowym xD. Również interesuję się sztuką i osobiście maluję. :)

Offline Inge

• Nowy użytkownik
  • *
  • Q-cyk Abwehry :3
« Odpowiedź #32 : Wrzesień 15, 2009, 10:27:32 »
Hmmm, ech, nie lubię generalnie takich tematów, ale cóż, chyba zrobię sobie wstęp :P Jak wszyscy to wszyscy.

Możecie mi mówić Magda, pochodzę z małej miejscowości niedaleko Kłodzka (ale studiuje i pracuje gdzie mnie wiatry poniosą :P - a noszą mnie po całej Polsce, tam gdzie dobra płaca i tam gdzie dadzą mi się przenieść z kierunkiem) Studiuję Filologię Angielską, a z zamiłowania interesuję się kulturami, historią, filozofią, lecz głównie literaturą. Pociąga mnie wschód, konkretnie Chiny, bo Japonią rzygam z przejedzenia i tych śmierdzieli nie znoszę. Szczególnie lubię się zagłębiać w czasy pierwotne, na pogranicze tego co wiadome i odkryte oraz tego co jest jedynie mniemaniem i mitem, czyli czasy tak dawne, że pewnie nawet o wykopaliska trudno.
A tak to poza tym to lubię palić, się upijać, lubię poważną literaturę fantastyczną (głównie S-F, ale fantasy też...) uwielbiam Role Playować, spędziłam tyle godzin na sesjowaniu przygód, że ledwo pamiętam kiedy się to zaczęło. Nie znoszę Popu ani techno... to dla mnie nie muzyka, bo brzmi jak gang zbiorowy na polu minowym... lubię Jazz, Blues, Rock, Metal (taki klasyczny dobry Heavy Metal, co ma brzmienie i potęgę).
I grałam chyba w większość MMO jakie stworzono... ale ponieważ ja szukam głównie Role Playa, te wszystkie dziadowskie MMO Hack & slashe mnie nudziły w pięć minut.
Grałam w WoWa regularnie... ale mi się znudził
-w Eve Online
-D&D online
-Warhammer Online
-Silkroad
-Guild Wars Factions
-Anarchy Online
-Entropia Universe (Nuda jak cholera :/ )
-Lineage i pochodne na tymże silniku...

A w co gram nadal?
Hmmm w City of Heroes/Villains :3 - bo to gra oryginalna, ciekawa i z nietuzinkowym pomysłem :P a to karta mojej postaci(Z Servera Union): http://union.virtueverse.com/index.php/Megan_Styles
Citizen of Internetz - United as One. Divided by Zero.

Offline Gererad

• Użytkownik
  • *
    • Enklava
« Odpowiedź #33 : Wrzesień 20, 2009, 12:51:32 »
Generalnie jestem Paweł, pochodze z Polski. Gram już półtora roku w Lotro z małymi przerwami. Pojechałbym sobie bardzo chętnie do Grecji i pogadał z Crasher'em. Nigdy nie zapomne jego "Are you rdy ppl?!". Po prostu boski, no ale kij. I tak go nigdy nie zobacze wiec bez sens. Nie bede głupio pisał, że lubie twórczość Tolkiena, bo jakbym nie lubiał to bym o tym nie wspomniał w moim poście, tak? Tak. Uwielbiam rock, Metallica, SOAD, Blind Guardian i wiele, wiele innych. Oczywiście nie słucham tylko tych mega harcorowych kawałków solowych. Pasuje mi też Queen - boski miał głoś FM. Stare fajne Disco Polo też nie zaszkodzi w pewnych momentach życia. Wszystko jest dla ludzi, a czy bedziesz się smiał, że tego słucham czy uszanujesz to i przytakniesz główką to już zależy od twojego wychowania i kulturki. Pogrywam/pogrywałem na Xbox360 w kilka gier, a naczęściej wracałem do Gears of War. Multri rządzi. Nick : GereradPL jeśli komuś się to przyda.
Temat MMO w moim zyciu zaczął się jakieś 5-6 lat temu. Najpierw przeglądarki, potem Silkroad, WoW, Lotro, Warhammer (uważam, że właśnie w nim jest najlepsze pvp ze wszystkich mmo ps nie grałem w Darkfalla), EVE online ostatnimi czasy. A reszta gier MMO to już krótkie epizody w moim życiu nie warte uwagi.
Fan Wiedźmina, czekam na 2. Na szczęscie się doczekam:)

Rank 8 - Minstrel 60 lvl

Offline elrama

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #34 : Wrzesień 21, 2009, 10:30:44 »
No więc tak: staruchem jestem w tym szacownym gronie ('72 rocznik ubiegłego wieku). Z kompem raczej jestem na bakier. Z gierek to raczej strategie, najlepiej jeszcze na mapie heksagonalnej ;) - ukochana gra to PANZER GENERAL2. Z innych to Ghost Recon - moja pierwsza siecówka (trochę godzin na różnych serwerach). Az tu nagle 2 qmpli mówi: "brakuje nam wiza w takiej jednej gierce. Zwie się MIR III." Zaczynam ... no i wsiąkłem w te wszystkie czary mary - godziny giercowania, kłótni i  żartów na forum, zlotów i takich tam. Z tym że z racji że serwer był nieoficjalny zaczęło się dzielenie ludzi na równych i równiejszych przez GM-ów. No i mi przeszło. Z bólami, nie powiem - ze względu na ludzi których się poznało - gildia Siła i Honor na serwerze mordor. Po kilku miesiącach i nudzenia Quinta i Bara o pewnej grze zwanej LOTRO, powiedziałem sobie: "czemu nie, lubię takie klimaty, Tolkien, Sapkowski - miam miam - a że i pvp jest, no to jedziemy."  Z innych ulubionych rzeczy to: gierciowanie (jestem raczej hardcorowcem - pod tym względem, jak wsiąkam to z kretesem, gin, dobra książka - jak dobra książka to łykam wszystko ;) - później gry, gin, książka, .... gry, gin, książka ... :D, no i pływanie, żagle, trochę poprzewracać się na macie - mało na to czasu teraz ;(. Nie lubię: polityki i innych takich bzdur, nie lubię siebie za dziury w pamięci (to pewnie przez wiek ;) - nie mam pamięci do imion i nicków :). Ot i tyle.

Offline Aetius

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #35 : Wrzesień 25, 2009, 12:06:03 »
Michał, rocznik '76 (bardzo dobry rocznik), mieszkam w stolicy Podhala (to NIE jest Zakopane) ale na szczęście nie jestem góralem  :P Gram wyłącznie w Lotro od roku i nie mając żadnego doświadczenia wylądowałem na Gilrainie (pierwszy serwer od góry na liście). Lubię RPG szeroko pojęte, zwłaszcza w wersji "na żywo" ;)

Offline Halisstra

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #36 : Wrzesień 25, 2009, 18:13:15 »
Marcelina, 25 lat, lepsza połowa tego pana wyżej :P W Lotro gram od roku, wcześniej liznęłam trochę Guild Wars Factions. Witam wszystkich  ;D

Offline krzysiek15pl

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #37 : Luty 14, 2010, 16:57:08 »
Krzysiek,15 lat, Piotrków Trybunalski, deskorolka,mmorpg,Tolkien, fantastyka.

Offline Makados

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #38 : Kwiecień 01, 2010, 12:02:26 »
Nie lubię rozpisywać się w takich kwestiach, więc krótko i na temat
20 lat, na imię Łukasz, z Gorzowa Wielkopolskiego. Studiuję na AWF w Poznaniu, na kierunku "Sport"
W LOTRO można mnie spotkać na serwerze Evernight, pod nickiem Makados, takim jak tutaj ;)
Pozdro

Offline Ovix

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #39 : Kwiecień 05, 2010, 08:32:39 »
Michał lat 20 gram na Eldarze hello:) i tak ps poszukuje na tym servie jakiejś polskiej glidi więć jeśli ma ktoś jakieś namiary to dajcie znać pozdrawiam

Offline Twister

• Nowy użytkownik
  • *
  • Kultura obowiązkowa.
« Odpowiedź #40 : Czerwiec 08, 2010, 20:02:56 »
Na imię mam Marcin i jestem z Ostrołęki. W czerwcu skończyłem 17 lat. Uczę się w liceum ^^
Interesuję się sportem. Lubię prawie wszystkie sporty drużynowe. Moją ulubioną drużyną jest od 3 lat Chelsea. Moim największym marzeniem jest zarabianie jako informatyk. Nie lubię lizusów i ludzi którzy się rządzą.                                                                                                                                                 

Offline ziela1992

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #41 : Sierpień 26, 2010, 11:51:54 »
Elo,jestem Michal ze skierniewic(niedaleko Wawy)mam 18 lat chodze do liceum w bolimowie,kierunek technik-informatyk.interesuje sie sztukami walki(chodze na mma :P)i grami typu WoW,Lotro a czasami HoMM i Warcraft.moj gatunek muzyki to hh.

pozdro

Offline mundek

• Ekspert
  • *
« Odpowiedź #42 : Sierpień 27, 2010, 09:54:13 »
tomek, lat niemal 29, zielona góra. po nędznych studiach, obecnie szuka pracy. zainteresowania to komputery oraz od 20kilku lat gry ;P
ulubione? Civilization 2, Baldurs Gate 2, Fallout 2, ale ogólnie lubię rpgi od klasycznych Isharowych, po mmorpg. Grywalem kilka lat w silkroad, ale kto gral ten wie czym się ona stała. Poza tym ponad rok na privach wowa, a teraz od miesiaca w LotrO. Zainteresowania niegrowe? Władca Pierscieni, dobre seriale, ostatnio klasyczne angielskie komediowe, sporty zespolowe (od nastu lat Barcelona), historia powszechna, internet

edit
hehe no i ulubiony zespół - Pink Floyd a ulubiony utwór Echoes. Kto nie kuma, tego zapraszam do odsłuchania całości zaczynającej się poniżej
http://www.youtube.com/watch?v=hLXnBDl-LG4&p=ABF3F733D402C82E&index=13&playnext=1
@down
nie cukrz  8)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2010, 19:04:26 wysłana przez mundek »

Snowbourn, Hobbiton, Cotstream, Harrow Road 3

Offline Elenal

• Moderator Globalny
  • Weteran
  • *
« Odpowiedź #43 : Sierpień 27, 2010, 11:13:41 »
Swoją dotychczasową postawą zyskałeś sobie u mnie dużo szacunku a za Barcę to masz jeszcze dodatkowego wielkiego plusa.  ;D
W prywatnej wiadomości jaką do mnie wysyłasz może znaleźć się przykładowo komplement pod moim adresem a nie pytanie, którego miejsce jest na forum.

Offline Daleain

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #44 : Wrzesień 16, 2010, 17:25:46 »
To ja raczej zaminusuję- kibic Realu z tej strony ;)

Warszawiak lat 23, student lotnictwa i grafik-pasjonat. W wolnym czasie gierki MMO (chronologicznie- Guild Wars, L2, WoW, Aion), literatura fantasy, politykowanie, filozofia i modelowanie. Ulubione gierki to w sumie kanon rozrywki komputerowej, wymieniony przez Mundka BG2 i F2, ale dorzucę do tego również Planescape Torment, DK2 i Final Fantasy X (emulator). Co do muzyki to trawię absolutnie wszystko, każdy gatunek muzyki ma swoje perełki które przyjemnie mi się słucha, od muzyki klasycznej, poprzez muzykę filmową, dance, trance, pop, hh, reggae, rock na metalu kończąc. Literatura to praktycznie cała Fabryka Słów, Tolkien, Sapkowski, King, R.A. Salvatore czy Glen Cook..

Oczywiście pozdrowionka dla całego community.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2010, 17:28:51 wysłana przez Daleain »
Cytat:  Barbara Delinsky
Intelligence is like a river: the deeper it is, the less noise it makes